Kezdőlap   Bemutatkozás Elérhetőség Vendégkönyv E-mail
Mezoterápia Sminktetoválás Bőrcsiszolás Kezelések 3D műszempilla Füllyukasztás Árak

 

Hogyan lehet természetes hatású sminktetoválásod?
Minden, amit a sminktetoválásról tudni kell.
Fontos kérdések és válaszok a sminktetoválásról.

Hogyan válasszak sminktetováló szakembert?

Mielőtt döntenél, keress fel több sminktetováló szakembert. Mivel a sminktetoválást több éven át viseljük az arcunkon, így ne csak az ár legyen a legfontosabb szempont.

 Szemkontúr tetoválás keszítése

Sajnos itt is elmondható, hogy olcsó húsnak híg a leve. Rengeteg hitvány minőségű festék létezik és sajnos használják is a hozzá nem értők.

Véleményem szerint az ár tükrözi a festék és az elkészült tetoválás minőségét.
Ne feledjük, hogy sminktetoválást csak kozmetikusi végzettséggel lehet gyakorolni.

Nem csak a tetováláshoz kell érteni, de tudni kell kinek milyen stílusú és formájú tetoválás készíthető. 


 
 Mennyire fájdalmas a sminktetoválás elkészítése?

Több sminktetoválóval találkoztam, akik azt állítják, hogy a tartós smink elkészítése teljesen fájdalommentes. Ez nem igaz. A beavatkozás minimális fájdalommal jár.
Vendégeimet idézve: „...azt hittem rosszabb lesz...”

 Szemöldök tetoválás érzéstelenítése

    Tetoválás alatt érzéstelenítőt használok.
Szemöldök, szemkontúr, száj tetoválása során érzéstelenítő krémet használok, hogy a lehető legminimálisabbra csökkentsük a beavatkozás során fellépő kellemetlen érzést. 

Sok függ attól, hogy mennyire gyakorlott és ügyes a szakember, valamint az eljárás során használt tű minősége és annak sebessége.

Egy nem megfelelő minőségű tű a bőrfelületet jobban "szaggatja" és így nemhogy fájdalmasabb a tetoválás, hanem a végeredmény is minőségileg elfogadhatatlan.


Jómagam a kíméletes munka híve vagyok.

 



 

Mennyi időt vesz igénybe a tetoválás elkészítése?

Átlagosan másfél-két órát vesz igénybe egy-egy beavatkozás. Ezt befolyásolhatja, hogy mennyi ideig tart az előrajzolás, pl. mekkora asszimetriát kell korrigálni. Függ továbbá attól, hogy a pigmentálás során a bőr mennyire fogadja be a pigmentet.

Mennyire tartós az elkészített tetoválás?

Sminktetováló gép                 Sminktetováló gép. A sminktetoválás átlagosan 2-5 évig látványos, később fokozatosan elhalványul.
Tartósságát nagyban befolyásolja a pigment minősége, a tetoválás technikája, a vendég egyéni adottsága.

Idősebb korban később halványul el, mivel lassabb az anyagcsere.

Óvatosak legyünk a napozással, mivel a leégés nagyban befolyásolja, gyorsítja a halványodást. Tehát a tartósság teljesen egyéni, egyénenként változó.

Mennyi ideig gyógyul a sminktetoválás?

A beavatkozást követően ödéma keletkezik, melyet egy eljárással minimálisra tudok csökkenteni.

Képződik egy mikroseb a tetovált területen, mely egy pár napig húzódhat. A teljes gyógyulás egyénenkét változó, 3-6 napig tarthat. A bejuttatott pigmentek bőrbe való beépülése kb. 20-30 napot vesz igénybe.

A végleges szín kb. 1 hónap múlva alakul ki.

 

Kell-e tartanom allergiától?

Az általam használt pigmentek nem tartalmaznak olyan anyagokat, melyek allergiát válthatnak ki.

Ne feledjük, hogy a smink tetoválása nagyszerű megoldás azoknak, akik allergiásak a sminktermékekre.

Sminkelhetem magam, mert sminktetoválásom van?

Természetesen igen. A sminktetoválás kiemeli a  természetes szépséged, nem a sminket helyettesíti. Gondolj bele, hogy mennyivel szebben mutat a kedvenc szájfényed egy szépen kontúrozott szájon

Szemkontúr tetoválás.  Mit kell tudnod róla?

A szemhéj alsó vagy felső részének pigmentálása kiemeli a szem szépségét, kifejező erejét.

Szemhéj tetoválás Debrecen Ha szemkontúr tetoválást készíttetsz, azzal időt és fáradtságot spórolhatsz meg magadnak. Nem túl lelkesítő feladat reggelente a ceruzával, tussal szemkontúrt készítenünk. Arról nem is beszélve, hogy ki tudja meddig nem kenődik el.

Azoknak, akiknek kevés, világos szempillájuk van és nem szeretnének szemkontúrt, ajánlom a szempilla sűrítést.

Ezt a vékony vonalat közvetlen a szempillák tövébe húzom, melynek hatása teljesen természetes. Sűrűbbnek tűnnek a szempillák és kontúrosabb, kiemeltebb lesz a szem.


A szemkontúr tetetoválását megelőzi a szemkontúr előrajzolása. Szivesen veszem, ha van saját elképzelésed a formát illetően. Ha tanácstalan vagy abban, hogy milyen forma és vastagság állna jól, akkor se keseredj el, mert szivesen segítek ebben is.

Nem feltétlen áll jól mindenkinek a fekete kontúr. Szem, bőr és hajszíntől függ, hogy kinek milyen szín a legelőnyösebb. Meghatározó továbbá az életkor, egyéni stílus. A kontúr színének kiválasztása is teljesen egyéni.

Minden sminktetoválást megelőz egy személyes beszélgetés, melynek során egy összefogó tájákoztatást kap a vendég az eljárásról, valamint tanácsadás keretein belül megbeszéljük, hogy milyen forma és szín lesz a legelőnyösebb.

A tetoválás előtt és közben természetesen érzéstelenítőt használok, mellyel minimálisra csökkenthető a fájdalom.

Tetoválást követően a szemkontúr színe sokkal sötétebb színű a vártnál. A szemkontúr végleges színe 30 nap alatt alakul ki.

Szemkontúr tetoválás Debrecen Mivel a szemhéj érzékeny, ezért tetoválást követően duzzadt lehet egy-két napig.

Ezért ha munkahelyeden vagy egyéb oknál fogva ez zavar, akkor mindenképp olyan napra érdemes időpontot kérned a beavatkozásra, amikor pár napig nem kell fontosabb helyen megjelenned.

Tetoválást követően nagyon fontos betartanod a legalapvetőbb szabályokat a saját érdekedben.

Az otthoni ápoló krémmel naponta 3-4-szer vékonyan be kell kenni, hogy a felület ne legyen száraz.Kerülnöd kell a szaunát, uszodát, szoláriumot, napozást. Nem szabad a szemed piszkos kézzel érinteni, a keletkezett vart leszedni.

Emellett több aprónak tűnő, de annál fontosabb szabály van arra vonatkozóan, hogy hogyan maradjon tökéletes az elkészített szemkontúr. Erről a személyes konzultáció során teszek említést.

Az első pigmentálást követően kb. egy hónap múlva korrekcióra lehet szükség az esetlegesen kilökődött pigmentek pótlása miatt. Sok esetben a vendég tökéletesnek találja a szemkontúrt már az első beavatkozás után, de tökéletes, egységes színt csak a korrekció után kapunk. A korrekció hiánya a szemkontúr élettartamát megrövidítheti, illetve egyenetlen fakulást eredményezhet.

 

Szemöldök tetoválás. Mit kell tudnom róla?

Ajánlom azoknak, akiknek a szemöldöküknek nincs íve, a formája kiigazításra szorul, valamint elégedetlen a színével, pl. világos.

 

A szemöldök formáján, ívén, vastagságán múlik a szem kifejező ereje. Ha kikopott, bizonyos területeken hiányos vagy nem jól lett kiszedve csipesszel, az bizony eléggé ronthat a szem kifejező erején. Fáradttá, élettelenné teheti a szemeket. A szemöldökök tartós festékkel történő befestése sajnos csak rövid időre nyújt megoldást. Ez esetben a szemöldök tetoválása s megoldás. 

Akinek ritka, formátlan szemöldöke van, annak satír technikával  készítem el a szemöldök tetoválását. Satír eljárással az előre rajzolt szemöldök területét besatírozom. Természetesen a szemöldököt nem szedem ki, így sokkal természetesebben hat az elkészült szemöldö.

Minden sminktetoválást megelőz egy személyes beszélgetés, melynek során egy összefogó tájákoztatást kapsz a szemöldök tetoválásról.

A tanácsadás keretein belül megbeszéljük, hogy milyen forma és szín a legelőnyösebb.
A szemöldök tetoválása előtt pontosan előrajzolom a szemöldök vonalát, formáját. Az előrajzolás célja, hogy a  előre láthassuk, hogy milyen forma, ív áll a legelőnyösebben.

Ezt követően közösen kiválasztjuk azt a színt, mely a legtermészetesebben hat és a legjobban kiemeli a szemöldök természetességét.

A tetoválás előtt és közben természetesen érzéstelenítőt használok, mellyel minimálisra csökkenthető a fájdalom.

Tetoválást követően a szemöldök színe sokkal sötétebb színű a vártnál, ez természetes. A szemöldök végleges színe 30 nap alatt alakul ki, mivel ennyi idő kell a betetovált festék beépüléséhez. A szemöldök tetoválását követően enyhe bőrpír jelentkezik, ennek erőssége függ az egyéni érzékenységtől. Ezt a kis kellemetlenséget egy speciális eljárással csökkenteni tudom.

 

Tetoválást követően nagyon fontos betartanod a legalapvetőbb szabályokat a saját érdekedben.

Az otthoni ápoló krémmel naponta 3-4-szer vékonyan be kell kenni a szemöldököt, hogy a felület ne legyen száraz, repedezett. Kerülnöd kell a szaunát, uszodát, szoláriumot, napozást. Nem szabad a szemöldököt  piszkos kézzel érinteni, a keletkezett vart leszedni.

Smink tetoválás, szemöldök

Emellett több aprónak tűnő, de annál fontosabb szabály van arra vonatkozóan, hogy hogyan maradjon tökéletes az elkészített szemöldök. Erről a személyes konzultáció során teszek említést.

Az első pigmentálást követően kb. egy hónap múlva korrekcióra lehet szükség az esetlegesen kilökődött pigmentek pótlása miatt.

Sok esetben a vendég tökéletesnek találja a szemöldököt már az első beavatkozás után, de tökéletes, egységes színt csak a korrekció után kapunk.

A korrekció hiánya a szemöldök élettartamát megrövidítheti, illetve egyenetlen fakulást eredményezhet.

 

Szájkontúr tetoválás. Mit kell tudnod róla?

Elég látványos a szájkontúr tetoválása, mert nemcsak a száj formáját, asszimetriáját tudjuk kiigazítani ezzel az eljárással, hanem a száj ívét is  hangsúlyossá tehetjük. A vékony ajkú vendégeim körében nagyon népszerű a szájkontúr tetoválása.

Szájkontúr készítésekor mindig diszkrét, visszafogott színeket javaslok, mert a cél itt is a természetes hatás elérése. Olyan árnyalatokat részesítek előnyben, melyek az arcot fiatalítják, élénkítik. Mindemellet figyelembe veszem az egyéni adottságokat, mint például a bőr árnyalata, a vendég életkora, az ajkak színe és természetesen az egyéni kívánság sem maradhat el.

Minden sminktetoválást megelőz egy személyes beszélgetés, melynek során egy összefogó tájákoztatást kapsz az eljárásról, az otthoni ápolásról, valamint tanácsadás keretein belül megbeszéljük, hogy milyen forma és szín lesz a legelőnyösebb.

A szájkontúr tetoválása előtt pontosan berajzolom a kontúr vonalát. Az előrajzolás célja, hogy előre láthassuk a száj végleges formáját, ívét.

A tetoválás előtt és közben természetesen érzéstelenítőt használok, mellyel minimálisra csökkenthető a fájdalom.

Tetoválást követően a szájkontúr színe sokkal sötétebb színű a vártnál, ez teljesen természetes.  A szájkontúr végleges színe 30 nap alatt alakul ki, ennyi idő szükséges a betetovált pigmentek beépüléséhez.

A száj kontúrjának elkészítését követően az ajkak duzzadtak. Ezt a duzzanatot egy speciális eljárással jelentősen csökkenteni tudom, így elkerülhető az a kellemetlen érzés, hogy szinte bujkálva kelljen távozni a kozmetikából.

 

Tetoválást követően nagyon fontos betartanod a legalapvetőbb szabályokat a saját érdekedben.

Az otthoni ápoló krémmel naponta 3-4-szer vékonyan be kell kenni, hogy a felület ne legyen száraz. Kerülnöd kell a szaunát, uszodát, szoláriumot, napozást. Nem szabad a szemed piszkos kézzel érinteni, a keletkezett vart leszedni.

Emellett több aprónak tűnő, de annál fontosabb szabály van arra vonatkozóan, hogy hogyan maradjon tökéletes az elkészített szájkontúr tetoválás. Erről a személyes konzultáció során teszek említést.

Az első pigmentálást követően kb. egy hónap múlva korrekcióra lehet szükség az esetlegesen kilökődött pigmentek pótlása miatt. Sok esetben a vendég tökéletesnek találja a szájkontúrt már az első beavatkozás után, de tökéletes, egységes színt csak a korrekció után kapunk. A korrekció hiánya a szájkontúr élettartamát megrövidítheti, illetve egyenetlen fakulást eredményezhet.

 

 


Ha további kérdésed van a sminktetoválásról vagy időpontot szeretnél egyeztetni, hívj az alábbi telefonszámon, örömmel segítek.

Pintér Márta kozmetikus: +36/30/321-6210.

Az elérhetőségeknél részletes leírást, térképet és fotókat találsz, ami alapján könnyen megtalálod a kozmetikát Debrecenben.

Mezoterápia Sminktetoválás Bőrcsiszolás Kezelések 3D műszempilla Füllyukasztás Árak
2010-2014 © Pintér Márta www.debrecenikozmetika.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalon található képek, szövegek, írásbeli engedély nélkül nem használhatóak fel.